Vitamine E Tocoferol

Artikelnummer: 17234
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI:
Tocopherol

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Vitamine E Tocoferol is een geurloze stroperige licht bruine, in olie oplosbare vloeistof. Vitamine E Tocoferol werkt onder andere ontstekingsremmend, verhoogd het vochtgehalte in de hoornhuid en voorkomt vroegtijdige veroudering door UV-straling. Toevoeging in plantaardige oliën voorkomt rans. Vitamine E Tocoferol is minder stabiel tegen oxidatie door zuurstof dan vitamine E acetaat. Daarentegen heeft vitamine E Tocoferol een hogere biologische waarde ofwel een 25% hogere werkzaamheid. Werkt optimaal in combinatie met vitamine C bij acne en pigmentvlekken.

Gebruik:
Vitamine E Tocoferol kan als werkstof (radicalenvanger) verwerkt worden in cosmetica, zoals in crèmes en lippenbalsem. Toevoeging van vitamine E Tocoferol in plantaardige oliën voorkomt rans.

Dosering:
2-3%
Ter voorkoming van rans 0.1-0.2%

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Hide