Ruilen & retourneren

Het retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na verzending van de bestelling. De verzenddatum kunt u terug vinden op de bijgesloten factuur. Wanneer u een bestelling retour wilt zenden moet u dit via email (contactformulier) of telefoon doorgeven. Vermeld hierbij het ordernummer van de bestelling.

De producten dienen in dezelfde staat te zijn als toen ze verzonden werden. Dit betekent dat de goederen niet gebruikt zijn, ongeopend, in originele staat en dat de garantiesluitingen niet zijn verbroken.

Wanneer Jojoli de goederen ontvangen heeft, wordt de waarde van de producten terugbetaald aan de klant. Neem contact met ons op als u een retourzegel wilt ontvangen om zelf te kunnen printen.  Er wordt er een bijdrage van de kosten van de retourzegel a 6,95 euro ingehouden op het terug te boeken bedrag. U kunt ook zelf zorg dragen voor de frankering. Bewaar a.u.b. uw verzendbewijs totdat de retour volledig is afgehandeld.

Wanneer u een verkeerd product heeft ontvangen of als het niet in de juiste staat is aangekomen, dan zorgt Jojoli uiteraard voor een gepaste oplossing.

← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen