Geurverspreiders

Aromadiffusers en geurstokjes verspreiden geurolie zonder deze te verwarmen en daardoor de kostbare geurolie aan te tasten. Ideaal om een ruimte (woonkamer, werkruimte, praktijkruimte of slaapkamer) te begeuren en mensen in de gewenste stemming te brengen. Het is de beste manier om geuren in de atmosfeer te verspreiden omdat de geuren niet worden aangetast door warmte.

Aromadiffusers
Door ultrasoon-technologie wordt het vloeistofoppervlak in trilling gebracht waardoor de vloeistof (water en etherische olie) zal opbreken in micromoleculen. Een ultrafijne waterdamp ontstaat en komt als een mist bovenuit de aromaverdamper. Dit is een fijnere verneveling dan bij geurbranders en tegelijkertijd een uitstekende luchtbevochtiger. Diffusers zijn ook te gebruiken zonder geur in droge ruimtes. Doordat het elektrisch werkt, kan deze (in tegenstelling tot een aromabrander) veilig aan blijven staan. Alle natuurlijke geurstoffen van Jojoli kunnen gebruikt worden in Aroma Diffuser met uitzondering van de lemongras en citroen.

Onderhoud
Reinig en droog de diffuser steeds na gebruik, door kalkaanslag en inwerking van geurolie kan de levensduur namelijk korter worden.
Spoel het reservoir van de diffuser na gebruik met water en droog met een schone en zachte doek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen