Betaalmethoden


U kunt uw online bestelling op verschillende manieren betalen. Uw betaalmethode hangt af van het land waar u de bestelling plaatst en de verzendmethode. De betaalmethodes zijn:

  • iDeal, online betaalmethode (voor Nederland).
  • MisterCash, online betaalmethode (voor België).
  • PayPal, SOFORT banking online betaalmethode (Internationaal).
  • Handmatige overschrijving, geef uw bank zelf de opdracht voor een betaling aan Jojoli, bijvoorbeeld met internetbankieren.

Jojoli rekent transactiekosten voor betalingen met PayPal, SOFORT banking en Mistercash. Bestellingen die met iDeal, Mistercash, SOFORT banking of PayPal zijn betaald kunnen we het snelst verwerken. Bij een handmatige overschrijving moeten we betalingen handmatig nakijken, waardoor verwerking een werkdag extra kan duren.

 

Betalen met iDeal

Jojoli biedt de mogelijkheid met iDeal te betalen. Dat is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent met als voordeel dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS, SNS regio, Friesland Bank, ASN, Fortis en Triodos.

 

Betalen met MisterCash

Voor klanten uit België biedt Jojoli ook de mogelijkheid met Mister Cash te betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

 

Betalen met SOFORT banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

 

Betalen met PayPal

Betaal via PayPal met uw PayPal-saldo, bankrekening of creditcard, zonder extra betalingsgevevens in te hoeven voeren via onze website. U hoeft geen PayPal account te hebben om via PayPal te kunnen betalen, maar het is wel gemakkelijker. U kunt met een (gratis) PayPal account gebruik maken van PayPal Aankoopbescherming.

 

Betalen met een handmatige overschrijving

Wanneer betalen via iDeal of PayPal niet mogelijk is kunt u ook een handmatige overschrijving doen. Let erop dat de bestelling pas verzonden wordt wanneer Jojoli de betaling binnen heeft (tenzij u voor een school bestelt, zie "achteraf betalen" hieronder). U kunt het orderbedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Belangrijk is dat u hierbij het ordernummer vermeldt. Het ordernummer kunt u terug vinden in de email die toegestuurd wordt wanneer de bestelling geplaatst heeft.

Bank (Triodos): NL58 TRIO 0390 5056 68
Ten name van: Jojoli
Vestigingsplaats: Barendrecht

Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u onze internationale bankgegevens gebruiken.

IBAN: NL58 TRIO 0390 5056 68
BIC: TRIONL2U
Ten name van: Jojoli
Vestigingsplaats: Barendrecht, Nederland

 

Achteraf betalen

Scholen en instellingen kunnen bij Jojoli achteraf betalen. Kies hiervoor bij betaalmethode de optie factuur. Wij sturen de factuur mee met uw bestelling zodat deze achteraf betaald kan worden.

 

Algemeen

Alle prijzen van de producten die via Jojoli.nl verkocht worden zijn inclusief BTW.

← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen