Vitamine co-enzym Q10

Artikelnummer: 17235
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI naam: Ubiquinone
CAS nummer: 303-98-0

Vitamine Q10 wordt uit planten door middel van fermentatie gewonnen. Het co-enzym Q10 komt in elke cel van het menselijk lichaam voor en behoort daarmee tot de essentiële voedingsstoffen van ons lichaam.

Het is zeer geschikt voor een droge, rijpe en gevoelige huid. Vitamine Q10 is een goede antioxidant voor huidverzorgingsproducten en kan het verouderingsproces minimaliseren. Het poeder is oranjerood van kleur en oplosbaar in zowel alcohol en vet. Hierdoor wordt het goed opgenomen door huidlipiden en kan het de huid van binnenuit beschermen. Vitamine Q10 heeft een hoge biologische beschikbaarheid.

Gebruik:
Vitamine Q10 kan in crèmes en lotions verwerkt worden door het toe te voegen aan de vetfase. Maar het kan ook vooraf in wat alcohol / olie worden opgelost en aan (koudgeroerde) emulsies toegevoegd worden.


Dosering: 0,2 - 0,5%

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen