Stearinezuur

Artikelnummer: 16016
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI: Stearic Acid

Herkomst:
Natuurlijk
Cosmetische kwaliteit

Beschrijving:
Stearinezuur is een vetzuur en wordt uit plantaardige olie bereid. Het wordt voor cosmetische doeleinden gebruikt als verdikker en stabilisator. In crèmes vergroot stearinezuur bijvoorbeeld de stevigheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Hide