Squalaan

Artikelnummer: 17207
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI:
Squalane

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Squalaan is een geisoleerde werkstof uit olijfolie. Squalaan wordt in cosmetica gebruikt vanwege zijn glad- en zachtmakende eigenschappen. Het laat zich makkelijk verdelen over de huid.
Squalaan is niet irriterend, niet reactief, zeer oxidatiebestendig en geschikt voor zoncosmetica. De olieachtige vloeistof is helder, geurloos en kleurloos. 


Gebruik:
Het kan gebruikt worden in onder andere crèmes en lotions bij rimpels en zonnebrand. Geschikt voor elk huidtype ook voor de gevoelige huid. In haarproducten maakt het haar makkelijk uitkambaar.

Dosering:
1 tot 5 %

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen