Rokonsal BDIH of A-kons

Artikelnummer: 10403
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

INCI:
Benzylalkohol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Rokonsal is te gebruiken in alle cosmetica met een pH-waarde van maximaal 5 en is geschikt voor de gevoelige huid.
Rokonsal is een breed spectrum conserveermiddel en beschermt tegen zowel gisten, schimmels als tegen bacteriën. Een extra conserveermiddel is dus niet nodig. 
Rokonsal is een heldere viskeuze vloeistof met een lichte geur en tot 0.6% goed oplosbaar in water.
In zeer waterige producten zoals gezichtswater is Rokonsal minder goed oplosbaar en adviseren we een ander conserveermiddel zoals Leucidal of een oplosmiddel te gebruiken. 

Rokonsal is prima te gebruiken in zowel O/W als in W/O emulsies en stabiel tot 80 graden Celsius. Voeg toe in de afkoelfase bij O/W emulsies. Voeg het bij W/O emulsies toe aan de hete waterfase. Controleer altijd de pH waarde indien u geen bloesemwater gebruikt en stel eventueel bij met een paar druppels melkzuur.

pH-waarde:
De pH-waarde van het eindproduct mag voor een goede werking niet boven 5 liggen. U kunt melkzuur gebruiken om de juiste pH-waarde te bereiken. Met behulp van pH-papier kunt u de pH-waarde gemakkelijk bijstellen. Ook kunt u de waterfase vervangen door bloesemwater of hydrolaat deze hebben van zichzelf al de juiste pH-waarde.

Dosering:
Algemeen: 0,3-1,0%
Tensideproducten: 0,2%

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen