Propyleenglycol

Artikelnummer: 10005
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI:
Propylene glycol

Beschrijving:
Propyleenglycol wordt vaak gebruikt in cosmetica als oplosmiddel voor verschillende grondstoffen. Voorbeelden hiervan zijn kruidenextracten en geurolie. De eigenschappen van propyleenglycol zijn vergelijkbaar met die van glycerine. Zo werkt het net als glycerine vochtvasthoudend maar is minder kleverig. Propyleenglycol is vrijwel geurloos en in elke verhouding mengbaar met water en andere alcoholen.

Dosering: 1-10%

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen