Polysorbaat 80 of Tween

Artikelnummer: 11215
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Ca. 1 week

INCI: Polysorbate 80 of Polyoxyethylene-20-sorbitan monooleate
CAS-nummer: 9005-65-6

Herkomst:
Synthetisch

Eigenschappen:
Dierproefvrij, vegan, GMO en nano vrij, palmolie vrij.

Beschrijving:
Polysorbate 80 (synoniem: Polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate, Polysorbate 80) is een geurloze en amberkleurige O/W (olie in water) emulgator. Onze Polysorbaat gebaseerd op zonnebloemolie. Het wordt voornamelijk gebruikt om olie met water mengbaar te maken. Ideaal voor het maken van badolie (zonder een olielaagjes achter te laten op het wateroppervlak) en gemakkelijk afwasbare massageolie en scrubs.

Bewaar het product goed afgesloten bij een temperatuur tussen de 20 en 25°C.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen