Myristyl Myristate

€3,95
Artikelnummer: 16021
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Ca. 1 week

INCI:
Myristyl Myristate

Herkomst:
Plantaardige oorsprong en COSMOS geaccepteerd.

Herkomstland:
Duitsland

Beschrijving:
Myristyl myristaat is een natuurlijk verkregen vetalcohol en wordt voornamelijk gebruikt als een verzachtend middel, textuurverbeteraar en co-emulgator. Myristylmyristaat komt van nature voor in verschillende soorten oliën en vetten.  Het zijn wit- wasachtige pallets (korrels). Myristyl myristaat is zeer stabiel en heeft matterende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor het stabiliseren van lichte emulsies. Het geeft de huid een soepel, glad en zijdezacht gevoel. Smeltpunt 38 - 42 °C

Gebruik:
Haarverzorging, huidverzorging, babyverzorging en lippenstift.

Dosering:
0.5 - 15 % smelten in de vetfase.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen