Kokosbetaine

Artikelnummer: 16405
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen
  • INCI: Cocoamidopropyl Betaine
  • WAS(wasactieve substantie aandeel): 30-40%
  • pH waarde: 5-6
  • Type tenside: amfoteer

Herkomst:
Plantaardig en synthetisch

Beschrijving:
Kokosbetaine is een heldere, lichtgele vloeistof met een geringe eigen geur. Het wordt uit kokos- en palmpitolie gewonnen. Kokosbetaine is een huidvriendelijke basis en co-tenside. Het maakt de huid en het haar glad en verbeterd de kambaarheid en glans van het haar. De tenside is zeer mild voor de huid en vermindert de irriterende werking van andere tensiden. Het kan gebruikt worden in babyproducten en producten voor de gevoelige huid. Voor vet haar is een lage dosering en combinatie met Plantapon of SLSA aan te raden.

Gebruik: Als basistenside voor vloeibare reinigingsproducten voor alle huid- en haartypen.

Dosering:
30-50% van het tensidemengsel


Een goede verhouding kokosbetaine : anionische tenside is 1:3 en 1:4, hier geldt: hoe droger de huid / haar hoe hoger het aandeel kokosbetaine.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen