Klitwortelolie

Artikelnummer: 15644
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI: glycine soja, Arctium Lappa.

Herkomst: natuurlijk

Beschrijving:
Klitwortelolie wordt gemaakt door de gemalen wortels van Klis(klit)kruid te macereren in een olie. Een andere methode is een extract van de wortels aan een olie toe te voegen. Klitwortelolie vermindert de talgproductie en werkt antibacterieel. De olie kan puur op de hoofdhuid gemasseerd worden.
Gebruik:
Bij de behandeling van haaruitval, roos, vette huid, acne, en onzuivere huid.

Waarschuwing:
Klitwortelolie is niet geschikt voor inwendige toepassingen. Gebruik tijdens de zwangerschap wordt afgeraden.

Eindconcentratie:
1 tot 3%

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen