Johannes - Sintjanskruidolie

Artikelnummer: 15642
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI: glycine soja, hypericum perforatum

Herkomst: natuurlijk

Beschrijving:
Johanneskruidolie of Sintjanskruidolieis een maceraat van de bloemen van Johanneskruid in soja-olie. Johanneskruidolie op de huid werkt verstevigend, ontstekingsremmend en bevordert de doorbloeding.

Gebruik:
Werkzame olie bij onder andere droge huid, ruwe huid, gevoelige huid en bij brandwonden en (zon)beschadigde huid.

Waarschuwing:
Johanneskruidolie verhoogd de lichtgevoeligheid van de huid. Breng de olie daarom bij voorkeur \'s avonds op.

Einddosering:
5 tot 20%

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen