Dermofeel PR

Artikelnummer: 11223
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI: Polyglyceryl-3 polyricinoleate (PEG VRIJ)
CAS nummer: 29894-35-7
HLB-waarde: ca. 4

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Dermofeel PR is een kleurloze tot licht bruine viskeuze vloeistof. Deze huidvriendelijke emulgator is zeer oxidatiestabiel en geschikt voor zowel koud- als warmgeroerde water in olie (W/O) emulsies. Het watergedeelte kan hierin stijgen tot maar liefst 80%. Het wordt veel gebruikt in waterbestendige zonnebrandproducten en is ideaal om lotions mee te maken. In combinatie met een verdikker (was of boter) kan het ook goed voor crèmes gebruikt worden.
Dermofeel verwerkt in crèmes en lotions zijn aangenaam om aan te brengen, trekken zonder glans snel in en maken crèmes sneeuwwit.

Gebruik:
Dermofeel wordt samen met de vetfase tot 65° C  verwarmd. De waterfase met dezelfde temperatuur wordt hieraan toegevoegd onder voortdurend roeren tot een homogene massa ontstaat en deze volledig afgekoeld is.

Dosering:
Lotions: 2-3%,
Crème: 3-5%,
Zonnebrandproducten: 5%,
Oliebaden: 10%.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen