Cadeaucode

Artikelnummer: 90001
Levertijd: 1-2 werkdagen

Geef een origineel cadeau met een unieke tegoedcode voor besteding in de webshop van Jojoli! Kies zelf een bedrag door het aantal keer 5 euro in te vullen (bijvoorbeeld: voor 25 euro vult u 5 bij "aantal" in).

U ontvangt de code per mail, zodat u die zelf op een wenskaart of cadeau kunt zetten. De unieke code kunt u eventueel ook zelf opgeven, bijvoorbeeld: Mirjam50Jaar of SpeciaalVoorPatricia. U vult hem in bij "opmerkingen" aan het einde van de bestelprocedure. We activeren de code vervolgens voor u en bevestigen dat per mail. Dat gebeurt handmatig en alleen tijdens werktijden. Als u haast heeft, kunt u daarom het beste even bellen.

De ontvanger kan alle producten uit ons assortiment bestellen en vult de unieke code in bij het afronden van de bestelling. Het tegoedbedrag wordt dan van het totaalbedrag afgehaald. Mocht het tegoedbedrag niet in 1x geheel gebruikt worden, dan is dat geen probleem. Als u even contact met ons opneemt zetten we het ongebruikte tegoed over.

Let op: Bij het afrekenen kunnen er 6.95 euro verzendkosten bij komen. Als u geen andere producten bestelt die verzonden moeten worden dan zetten we de niet terecht berekende verzendkosten a (afgerond) 7 euro tegoed op de code erbij. U kunt het bedrag voor de bon in dat geval 7 euro lager kiezen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen