Cadeaubon met presentje

Artikelnummer: 90002
Levertijd: 1-2 werkdagen

Geef een origineel cadeau met een unieke tegoedbon voor besteding in de webshop van Jojoli! We sturen een presentje mee: Natuurzuivere etherische olie Lavendel met geurstokjes.

Op de tegoedbon staat een code die te gebruiken is voor aankopen in onze webshop. U kunt de bon laten bezorgen bij degene aan wie u hem cadeau doet door een ander afleveradres in te vullen. Bij een cadeaubon sturen we geen pakbon of factuur mee, eventueel wel een boodschap voor de ontvanger. Deze kunt u bij "opmerkingen" aan het einde van de bestelprocedure vermelden.

De ontvanger kan alle producten uit ons assortiment bestellen en vult de unieke code in bij het afronden van de bestelling. Het tegoedbedrag wordt dan van het totaalbedrag afgehaald. Mocht het tegoedbedrag niet in 1x geheel gebruikt worden, dan is dat geen probleem. Als u even contact met ons opneemt zetten we het ongebruikte tegoed over.

Let op: Voor verzending van een cadeaubon tot en met 25 euro zijn de kosten 6.95 euro. Die zijn deels voor het presentje en deels voor de verzending.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen