Startpakketten

Zelf je eigen parfum, zeep, shampoo of vloeibare handzeep maken kan nu heel eenvoudig! Jojoli maakt kant-en-klare Startpakketten met alle benodigdheden en duidelijke instructies om direct aan de slag te kunnen. De Startpakketten zijn afgestemd op verschillende doelgroepen. Lees hieronder meer over de verschillende soorten Jojoli Startpakketten.

Kinderfeest Startpakket

Maak met vrienden en/of vriendinnen zelf je eigen parfum, zeepjes, badzout of vloeibare handzeep. Onze Kinderfeest Startpakketten zijn naast een leuke bezigheid ook leerzaam. Zo leren kinderen hoe cosmetica gemaakt wordt, hoe scheikundige processen verlopen en welke informatie er op een etiket hoort. Kinderfeest Startpakketten zijn speciaal ontwikkeld voor groepjes kinderen vanaf 5 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Dankzij fantasieprikkelend grafisch drukwerk kan er ook geknipt, geplakt en gekleurd worden. Kinderen kunnen hun fantasie kwijt met het maken van cosmeticaproducten en verpakkingsmateriaal als etiketten, naamkaartjes in verschillende vormen en vouwdoosjes. De grondstoffen in de Kinderfeest Startpakketten zijn ruim gerekend, dus wanneer er iets omvalt of verkeerd gaat is dit geen ramp. Met behulp van de duidelijke handleiding kunt u direct met de kinderen aan de slag gaan. De originele activiteit en leuke extra's in de Kinderfeest Startpakketten maken ieder feestje tot een groot succes.

Tip! U kunt pakketten naar wens aanvullen met leuke extra's uit de webshop, zoals glitters, extra kleur- en geurstof of meer basismaterialen.

Educatief Startpakket

Educatieve Startpakketten zijn speciaal gemaakt voor grotere groepen kinderen /  jongeren als leuke en leerzame activiteit. Kinderen maken spelenderwijs kennis met chemie. Gunstig geprijsd en ideaal op bijvoorbeeld open dagen, als inzamelingsactie, als extra leerzame scheikundeles, als activiteit tijdens buitenschoolse opvang, als zintuigstimulatie of als puur vermaak voor kinderen bij een bedrijfsuitje.

Het bestellen van alle benodigdheden voor het zelf maken van cosmetica voor een grote groep mensen wordt met een Educatief Startpakket heel eenvoudig. Hierdoor is het ook voor onervaren begeleiders mogelijk om cosmetica te maken met een grote groep mensen. Materialen (zoals bekerglazen, thermometers en tubesluittang) kunt u eenmalig bestellen en zijn niet inbegrepen.

Natuurlijk! Startpakket

Maak zelf met Natuurlijke! Startpakketten de beste kwaliteit verzorgingsproducten, voor uzelf of om weg te geven. De grondstoffen in Natuurlijk! Startpakketten staan dicht bij de natuur en zijn niet of nauwelijks chemisch bewerkt. Zeker voor mensen met een gevoelige huid of vatbaarheid voor allergieŽn is een Natuurlijk! Startpakket een uitkomst. U krijgt een uitgebreide handleiding en diverse beproefde recepten, zodat u zelf kunt variŽren en uitproberen.

Vaak kopen consumenten cosmeticaproducten zonder zich te realiseren wat ze op hun lichaam smeren. Veelal zijn dit producten die grotendeels uit synthetische grondstoffen bestaan (o.a. conservering, kleur-, geurstoffen en paraffine). De verpakking wekt de indruk "natuurlijk" te zijn, maar het gaat dan slechts om enkele natuurlijke toevoegingen. Synthetische grondstoffen zijn aantrekkelijk voor de fabrikant vanwege o.a. de goedkope prijs, eenvoudige massaproductie en langere houdbaarheid. Ze zijn echter niet het best geschikt voor je huid. Deze synthetische grondstoffen kunnen gemakkelijk vervangen worden door grondstoffen op natuurlijke basis die veel vriendelijker zijn voor de huid.

Onze Natuurlijke! Startpakketten bevatten alleen de beste kwaliteit 100% natuurlijke en huidvriendelijke grondstoffen (op de BDIH-keurmerk grondstoffenlijst als positief aangemerkt). Met onze Natuurlijke! Startpakketten kunt u zelf heerlijke badproducten, crŤmes, parfums, shampoo en douchegel maken, net zo makkelijk als een recept in een kookboek. Daarnaast betekent zelf maken zelf bepalen wat u wel en niet in uw cosmetica verwerkt. Is uw huid gevoelig voor bijvoorbeeld etherische olie dan kunt u dit weglaten en terug gaan naar de basis.

Een Natuurlijk Startpakket bevat alle informatie en grondstoffen om een eerste maal zelf aan de slag te gaan. Zodra u ervaring heeft opgedaan, kunt u in het vervolg zelf de ingredienten nabestellen of uitbreiden met diverse toevoegingen en materialen. Voor deze aanvullingen verwijzen wij u naar Drogisterij de Lang. Zij hebben een uitgebreid assortiment voor de gevorderde zelfmaker.

Creatief startpakket

Maak met een Creatief Startpakket uw eigen unieke creatie en laat uw ideeŽn en fantasie de vrije loop. De Creatieve Startpakketten zijn niet 100% natuurlijk maar gericht op een ontspannen activiteit en prikkeling van uw fantasie. Deze pakketten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, volwassenen en eventueel voor kinderen (onder begeleiding van een volwassene). U krijgt alle benodigde materialen en leert de basis van het zelf cosmetica maken aan de hand van een duidelijke handleiding. Voor een volgende keer hoeft u alleen de benodigde grondstoffen na te bestellen.