Wolwasalcohol

Artikelnummer: 11208
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

INCI:
Lanolin Alcohol
CAS-Nummer:
8027-33-6

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Wolwasalcohol wordt gebruikt voor het maken van huidverzorgende stabiele W/O (water in olie) emulsies maar ook als terugvetter en als zachtmaker. Het is stabiel in zowel een zuur als basisch milieu. U kunt wolwasalcohol in een W/O emulsie als basisemulgator of co-emulgator samen met lanoline gebruiken voor extra verzorgend karakter. In combinatie met bijenwas of cetylalcohol werkt het extra emulgerend.
Smelt wolwasalcohol samen met andere vetten en zorg ervoor dat de waterfase dezelfde temperatuur heeft wanneer deze wordt toegevoegd. Voeg de waterfase in kleine scheutjes toe en roer grondig. Lang en grondig roeren geeft het beste resultaat. Emulsies dikken na 24 uur nog licht in.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteitsproducten - snel geleverd! Verbergen