Dermofeel PR (100 mL)

Dermofeel PR (100 mL)

Artikelnummer: 1122300100
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 6,00 Excl. BTW: € 4,96
Aantal: Bestellen

INCI: Polyglyceryl-3 polyricinoleate
PEG VRIJ

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Dermofeel is een kleurloze tot licht bruine viskeuze vloeistof op basis van plantaaridige stoffen. Deze huidvriendelijke emulgator is zeer stabiel en werkt uitstekend tegen radicalen en oxidatie processen. Het wordt daarom ook veel gebruikt in zonnebrandproducten en kan met alle cosmeticagrondstoffen verwerkt kan worden.
Dermofeel verwerkt in crèmes en lotions zijn aangenaam om aan te brengen en maken emulsies een sneeuwwit.

Dermofeel kan voor een vetfasespectrum van 25 tot 20% ingezet worden.

Gebruik:
Geschikt als emulgator voor crèmes en lotions voor alle huidtypes. Dermofeel kan ook als co-emulgator gebruikt worden om het eindproduct te voorzien van een beschermde film op de huid.

HLB-waarde: ~4
Smeltpunt: 75°C tot 80°C.
Dosering: in lotions 2-3%, creme 3-5%, zonproducten 5%, oliebaden 10%.