Workshop organiseren voor grotere groepen?

  • Geplaatst op
  • Door Janine
  • 0
Workshop organiseren voor grotere groepen?

Wil je een leerzame én leuke actieve leer-workshop organiseren voor 50, 500 of meer mensen? Dan kun je Elke Scheffers inschakelen.

Elke Scheffers (49) organiseert tentoonstellingen, ontwikkelt lesmateriaal, activiteiten en evenementen voor grote groepen mensen. Actief leren met plezier is haar motto. Bezig zijn met materiaal, onderzoeken, fouten mogen maken en daardoor dingen ontdekken dat is de manier waarop kinderen (en volwassenen) met plezier nieuwe kennis tot zich nemen.

 

Elke heeft ervaring met het organiseren van verschillende workshops waar 500 kinderen op een dag aan deelnamen. Inkopen van materiaal, budgettering, inrichting van de locatie, begeleiden van vrijwilligers of scholieren, procesbeschrijving en vormgeving; van begin tot eind regelt ze het.

 

In overleg met de klant kijkt Elke naar wat de wens is. Wie wil men bereiken (doelgroep), welk verhaal wil men overbrengen en zo linkt Elke dit aan een leuke interactieve en leerzame activiteit.

 

Voorbeelden zijn de zomeractiviteit op Paleis Het Loo: workshop parfum, ca 2000 kinderen. En Jeugdland, gemeente Rotterdam: de workshop tandpasta maken, ca 3.000 kinderen. Jojoli is hierbij de partner en levert de grondstoffen, materialen en verpakkingen.

 

Neem een kijkje op de website van Projectburo Scheffers voor meer informatie.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✓Kwaliteit ✓Service ✓Ervaring sinds 1962 Verbergen