Workshop Picknick voor de huid

 • Geplaatst op
 • Door Janine
 • Geplaatst in Workshop
 • 1
Workshop Picknick voor de huid

Wil je zelf cosmetica maken onder begeleiding van een ervaren schoonheidsspecialiste? Boek dan een workshop bij Picknick voor de Huid!

Emke Maas (27 jaar) verzorgt workshops crème maken in de omgeving van Valkenswaard (Noord-Brabant) vanaf 2 personen en in de rest van het land vanaf 5 personen. Na een aantal jaren als schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt is Emke in 2016 begonnen met Picknick voor de Huid. Tijdens deze workshop leer je alles over de huid en maak je een nachtcrème die past bij jouw huidtype. De workshop duurt 2,5 uur en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in huidverzorging of die een gezellige avond wil.

 

Waarom ben je begonnen met het geven van workshops?

Ik droomde altijd al van een eigen verzorgingslijn en verdiepte me veel in ingrediënten van cosmetica. Mijn hart ligt bij huidverzorging, advies geven over hoe je je huid het beste kan verzorgen, en met welke producten. Dit wilde ik dan ook graag in de praktijk brengen. Vandaar dat ik mijn workshop huidverzorging ben gestart, om zo mensen een leuke avond te bezorgen en daarnaast ook kennis te delen.

 

Heb je een tip voor de beginnende zelfmaker?

Ik ben zelf begonnen met het boekje ‘Cosmetica maken doe je zelf’ van Jojoli. Kies een basisrecept uit waarbij je eerst goed de techniek onder de knie kunt krijgen. Geef niet te snel op! Het heeft wat tijd nodig maar wanneer je dan je eigen producten kunt maken is dat zo gaaf! Hierna kun je dan je creativiteit loslaten en nieuwe combinaties of verhoudingen proberen. Erg leuk!

 

Zin om een workshop te volgen? Mail dan naar: [email protected]

 

 

Reacties

 1. Emke Emke

  Hallo Marjon,

  Ja ik geef nog steeds workshops over huidverzorging waarbij je je eigen gezichtscreme maakt. De kosten zijn 25 euro p.p.

  Je mag me altijd mailen naar [email protected] voor meer info of het boeken van een workshop.

  Groetjes Emke

 2. Marjon van aar Marjon van aar

  Geef je nog workshops gezichts crème maken en wat is de prijs? ? Ik hoor graag van je, ik woon in Heesch, noord brabant

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Kwaliteit - voordelig en snel! Verbergen