wie zijn wij?

Jojoli is een jong Nederlands bedrijf, opgericht in 2010 door enthousiaste mensen vol ideeŽn. Graag willen wij mensen kennis laten maken met de voordelen en het plezier van zelf cosmetica maken. Met onze kant-en-klare startpakketten kan dat eenvoudig op een leuke, bewuste en leerzame manier.

De naam Jojoli

De naam Jojoli is een combinatie van de woorden joli en jojoba-olie.
Joli is frans voor onder andere:

  1. Mooi
  2. Aantrekkelijk
  3. Vrolijk
  4. Knap
  5. Goed ogend


Jojoba-olie is een natuurlijke kwaliteitsolie die wij in onze winkel verkopen. Kortom Jojoli staat in drie woorden voor kwaliteit, schoonheid en plezier!

Ervaring

Drogisterij de Lang is in 1962 opgericht door twee broers beide in het bezit van een drogisterijdiploma. Al snel breidden zij het drogisterijassortiment uit met grondstoffen om zelf cosmetica te maken. Dankzij TV-uitzendingen van de Hobbytheek in Duitsland kwam zelf cosmetica maken onder de aandacht bij het grote publiek. In 1991 zond ook Teleac in Nederland programma's uit over zelf cosmetica maken. Drogisterij de Lang kon toen als eerste en enige gevestigde speciaalzaak in Nederland op dit gebied aan de vraag naar grondstoffen voldoen. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. In 2002 ging ook de webshop online om meer mensen in Nederland de mogelijkheid te bieden grondstoffen te kopen voor het maken van cosmetica. De vraag naar kant-en-klaar pakketten nam toe, mede omdat mensen enthousiast waren over de producten maar niet wisten hoe ze zelf aan de slag konden.

Op basis van de jarenlange kennis en ervaring van Drogisterij de Lang ontwikkelt Jojoli haar kant-en-klaar pakketten.

Folder

Bekijk onze folder voor beknopte informatie over ons bedrijf en ons assortiment.