SLSA  /  Lathanol LAL

SLSA / Lathanol LAL

INCI: Natrium lauryl sulfoacetate

Natuurlijk, SLSA wordt verkregen uit laurinezuur van kokosolie en organische zouten van azijnzuur.

Beschrijving: 
SLSA is een zeer milde, huidvriendelijke en natuurlijke tenside die de huid niet uitdroogt. Het heeft een uitstekend reinigings- en schuimvermogen. SLSA is werkzaam in een pH-bereik van 5 tot 9. Het is een vaste tenside in de vorm van wit poeder. WAS: 70%, tensidecategorie: anionisch

Gebruik: 
SLSA wordt gebruikt in vaste en vloeibare reinigingsproducten voor alle huid- en haartypen. Voorbeelden zijn shampoobars, badboter, bruisballen, melkbadpoeder, badzout en wasemulsies. 

Dosering:
1-30%, in badproducten 50%


Gewicht: 

€ 4,50