Distel- / saffloerolie, geraffineerd

Distel- / saffloerolie, geraffineerd

INCI: 
Carthamus Tinctonus

Herkomst:
Natuurlijk, geraffineerd.

Beschrijving:
Distelolie of Saffloerolie bevat zeer veel linolzuur (80%) maar is desondanks relatief stabiel en kan tot maximaal 12 maanden bewaard worden. 

Gebruik:
Basisolie voor de vette huid met acne, normale huid met neiging tot ontsteking en gecombineerde huid met een vette tendens.

Verpakking:
Bruinglasflacon met schroefdop. Bruinglas beschermt tegen zonlicht. De optimale temperatuur om deze olie in te bewaren is 9 tot 14°C.


Inhoud: 

€ 1,25