CaroteenCaroteen

Caroteen

INCI: 
Glycerine Soja, Daucus Carota L., Carotene

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:
Caroteen is een huidvriendelijke anti-aging werkstof. Het bevat naast beta-caroteen ook vitamine A en E en heeft een diep rode kleur.

Het kan toegepast worden als natuurlijke gele/oranje kleurstof voor cosmetica. Caroteen blijft als een van de weinige natuurlijke kleurstoffen stabiel in crèmes, net als chlorophyl.
Caroteen is in olie oplosbaar.

Einddosering:
0.2 tot 0.5%.
In zeep en wasemulsies als kleurstof 0.05 tot 2%.

Verpakking:
Bruinglasflacon met druppelaar, beschermt tegen zonlicht. De optimale temperatuur om caroteen 25% in te bewaren is 9 tot 14°C.


Inhoud: 

€ 2,95