Squalaan

Squalaan

INCI:
Squalane

Herkomst:
Natuurlijk

Beschrijving:

Squalaan is een geisoleerde werkstof uit olijfolie. Squalaan wordt in cosmetica gebruikt vanwege zijn glad- en zachtmakende eigenschappen. De olieachtige vloeistof is helder, geurloos en kleurloos. Squalaan wordt zeer goed door de huid opgenomen en verbetert het intrekvermogen van een emulsie aanzienlijk.

Gebruik:
Het kan gebruikt worden in onder andere crèmes en lotions bij rimpels en zonnebrand. Geschikt voor elk huidtype ook voor de gevoelige huid. 

Verpakking:
Bruine flacon met schroefdop, beschermt tegen zonlicht. De optimale temperatuur om squalaan in te bewaren is 9 tot 14°C.
 
Dosering:
1 tot 5 %


Inhoud: 

€ 5,95