Uw mandje is leeg
Xanthaan
INCI:
Xanthan gum
Herkomst:
Natuurlijk
Gebruik:
Dit product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie. Xanthaan is in water oplosbaar. Xanthaangel is stabiel over een breed pH bereik (3 tot 11), bij zout en alcohol toevoegingen en bij thermische schommelingen. Voorkom klontjes en dispergeer Xanthaan vooraf in wat Alcohol 96%. Voeg het water vervolgens onder voortdurend roeren toe. Voor de verwerking van Xanthaan in emulsies zoals crèmes of shampoo kan Xanthaan ook in de oliefase gedispergeerd worden.
Dosering:
0.1- 1%
| Gewicht: | 100 g |
€ 6,00
