Uw mandje is leeg
Hamamelis extract BIO
INCI:
Hamamelis Virginiana Extract, Alcohol
Herkomst:
Natuurlijk, uit biologische teelt (organic)
Beschrijving:
Hamamelis extract werkt samentrekkend, ontstekingsremmend, koelend en bevordert de bloedsomloop. Synoniem voor hamamelis is toverhazelaar (=witch hazel).
Gebruik:
Het kan gebruikt worden in onder andere crèmes en lotions bij grote huidporien, onzuivere huid en zonnebrand. Daarnaast wordt het gebruikt voor het maken van bruisproducten.
Verpakking:
Bruinglasflacon met druppelaar. Bruinglas beschermt tegen zonlicht. De optimale temperatuur om extracten in te bewaren is 9 tot 14°C.
Einddosering:
3%
| Inhoud: | 100 ml |
€ 4,95
