Uw mandje is leeg
Tegomuls
INCI:
Hydrogenated Palm Glyceride
Herkomst:
Natuurlijk
Beschrijving:
Plantaardige O/W emulgator. Emulsies op basis van Tegomuls hebben een pH-waarde van ongeveer 6.5 tot 7 nodig om stabiel te blijven. In een zure omgeving vlokt Tegemuls en stolt de emulsie. Een ondersteunende emulgator als Emulsan is daarom aan te bevelen voor een pH-huidneutrale crème. Emulsies met Tegomuls trekken snel in en matteren de huid. Tegomuls kan voor een vetfasespectrum van 20 tot 35% ingezet worden.
Gebruik:
Geschikt voor crèmes, lotions, reinigingsmelk voor de normale tot vette huid en als co-emulgator voor emulsies die snel moeten intrekken.
Dosering:
4% tot 8%
| Gewicht: | 100 g |
€ 1,90
