Parabeen K

Parabeen K

INCI:
Benzylalcohol, Methylparaben, Propylparaben

Herkomst:
Synthetisch 

Gebruik:
Parabeen K is een mild, geurloos conserveermiddel. Benzylalcohol is een synthetisch geproduceerde aromastof, die in de natuur, bijvoorbeeld in ylang ylang, jasmijn en tuberoos te vinden is. Parabeen K kan tegen alle soorten micro-organismen ingezet worden. Het is een zogenaamd "breed spectrum" conserveermiddel. Het kan gebruikt worden in een pH bereik van 4 tot 8. Parabeen K is een conserveermiddel voor alle cosmetische bereidingen.

Dosering:
1 Druppel Parabeen K op 10 gram eindproduct geeft 3 maanden houdbaarheid.
2 Druppels Parabeen K op 10 gram eindproduct geeft 6 maanden houdbaarheid.

Verpakking:
Bruinglasflacon met druppelaar en kinderveilige sluiting. Bruinglas beschermt tegen zonlicht. De optimale temperatuur om extracten in te bewaren is 9 tot 14°C.


Inhoud: 

€ 1,20