Jojoli in de media

Hieronder hebben wij artikelen en links verzameld van Jojoli in de media. Ook nieuws, sponsering en andere activiteiten van Jojoli kunt u hier terug vinden.

Salt magazine 

Jojoli staat in Salt magazine (8e jaargang #5). Salt is een magazine dat inspireert op het gebied van een actief, avontuurlijk en duurzaam leven.

Tinadag 2013

Tinadag was een overweldigend succes!! Bijna 1500 meiden hebben bloemenbadzout kunnen maken. 

 

Kruidenmarkt ''De Sprenk''

23 Juni was Jojoli uitgenodigd om op kruidenmarkt "De Sprenk" haar producten te laten zien en workshops lipbalsem maken te geven. De Sprenk is het enige opleidingscentrum voor herboristen in Nederland.

 

 

DIY lipgloss maken op Girlscene

Een leuke DIY lipgloss maken op de website van Girlscene. Het recept is terug te vinden in onze webshop onder literatuur.

BioVak 2013

Ook dit jaar was Jojoli aanwezig op de BioVak 2013. Bettine heeft een demonstratie gegeven en laten zien hoe je zelf een crème kan maken van natuurlijke ingrediënten.

Badzout maken in Het Spoorwegmuseum

22 december t/m 6 januari hebben maar liefst 2000 kinderen bij Het Spoorwegmuseum badzout gemaakt bij de stand van Jojoli!

Groene Passie Beurs

22 tot en met 24 november was de Groene Passie Beurs in Apeldoorn. Bij onze stand was onder andere te zien hoe je zelf 100% natuurlijke winterzalf en lipbalsem kan maken. Vooral voor mensen die veel buiten zijn of last van kloven hebben zijn dit heerlijke producten.

Woudschoten Chemie Conferentie

In november was Jojoli aanwezig op de onderwijsmarkt in Woudschoten. De beurs is goed bezocht en veel docenten en TOA's hebben kennis kunnen maken met ons bedrijf. De interesse in onze kant-en-klare Startpakketten was groot, met name omdat de komende maanden veel scholen weer open dagen hebben.

VolksTuinVakbeurs Groenepassie

Op 22 t/m 25 november stond Jojoli op de VTV Groenepassie beurs in Apeldoorn. Dit is de eerste beurs voor natuurvriendelijk hobbytuinieren in Nederland. We hebben latn zien hoe je zelf cosmetica kan maken met planten en kruiden uit eigen tuin.

"Geloof in je product en heb plezier in het ondernemen"

Jojoli staat in het magazine Eigen Bedrijf (regio Rotterdam) van de kamer van koophandel. Een aantal maanden geleden is een interview afgenomen door de kvk en zijn er foto's gemaakt in ons bedrijfspand. Zie hieronder het resultaat!

Jojoli steunt Dream4Kids

Dit is het tweede jaar dat Jojoli stichting Dream4Kids steunt. Dream4Kids is een organisatie dat de mooiste dromen realiseert van kinderen die een aangrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben. Afgelopen zondag (27 mei) was de jaarlijkse clubdag van Dream4Kids. Jojoli leverde voor deze clubdag kosteloos pakketten voor het maken van haargel.

Welcome to in-cosmetics 2012

Van 17 tot en met 19 April was in Barcelona de in-cosmetics beurs. Op deze beurs worden nieuwe grondstoffen gepresenteerd, kom je in contact met fabrikanten en doe je veel leuke ideeën op. Wij hebben hier twee dagen rond gekeken en zijn teruggekomen met een aantal nieuwe producten en ideeën.

Jojoli in Advance Fashion Magazine

Jojoli staat in issue #4 van Advance Fashion Magazine! Advance Magazine is een nieuw en online magazine boordevol creativiteit, inspiratie en trends. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website! 

Rozenparfum maken bij Intratuin

Omringt door de mooiste bloemen en planten je eigen parfum ontwikkelen? Misschien kan dit binnenkort bij een vestiging van Intratuin in uw omgeving! Jojoli heeft aan de vestiginghouders van Intratuin laten zien je hoe zelf parfum kan maken. De roos stond centraal in deze workshop en de ruimte was hier dan ook op ingericht. Overal stonden prachtige rozen en door het maken van de parfum hing er een heerlijke rozengeur. Hieronder een foto-impressie.    

Crème maken op de BioVak 2012

Op 18 en 19 januari heeft Jojoli op de BioVak gestaan in Zwolle. De vakbeurs BioVak is de belangrijkste Nederlandse beurs van en voor de biologische sector. Bettine van Jojoli heeft laten zien hoe je zelf een crème kan van natuurlijke ingrediënten.

Jojoli op bezoek bij Koffietijd!

Donderdag 29 december was Jojoli te gast bij het televisie programma Koffietijd. Janine heeft aan Lorette Schrijver uitleg gegeven over het zelf maken van cosmetica. In de uitzending is onder andere aan bod gekomen hoe je zelf een basiscrème kan maken die aansluit bij jouw huidtype. 

Heeft u het gemist?

Bekijk het fragment terug.

Workshop badzout maken in restaurant Karakter!

Zondag 18 december was Jojoli aanwezig tijdens de Kidz Zondag van het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam. In restaurant Karakter hebben Bettine en Janine een workshop badzout maken gegeven aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De Kidz Zondag was zeer geslaagd! In totaal hebben ongeveer 80 kinderen heerlijk geurende badzout gemaakt in verschillende kleuren. De badzoutflacon is nog versierd met een mooi label en feestelijk krullint. Een leuk cadeau voor de feestdagen!

Startsein Soap4Sudan project in Ziekenhuis Amstelland!

Op woensdag 12 oktober hebben Tork en Oxfam Novib in Ziekenhuis Amstelland het startsein gegeven voor het ziekenhuisproject 'Soap4Sudan' in Zuid-Soedan. Jojoli heeft de Soap4Sudan actiepakketten geleverd zodat de kinderen aan de slag konden gaan met het maken van de zeepjes. In totaal hebben een vijftiental kinderen zeepjes gemaakt en geleerd hoe belangrijk handen wassen is. Bekijk de video en lees het artikel.

Handen wassen tegen kindersterfte

Naar aanleiding van de Global Handwashing Day op 15 oktober vestigt Tork, fabrikant van hygiëneproducten, samen met Oxfam Novib voor het tweede jaar de aandacht op het belang van handhygiëne bij kinderen. Jojoli heeft speciaal voor het project Soap4Sudan een zeepgietpakket voor schoolklassen ontwikkeld om geld in te zamelen voor betere hygiëne in Zuid-Soedan. Dit is een groot succes bij kinderen en docenten op basisscholen in Nederland en België. Maandag 10 oktober stond hierover in het dagblad De Pers het volgende artikel.

Janine maakt zonnebrandcrème op Radio 2

Janine was op 13 augustus 2011 te gast bij het programma Cappuccino op Radio 2 met presentator Jurgen van den Berg.

Luister het geluidsfragment, (afspelen vanaf 1:51:50).

De aankondiging van de NCRV: "...Grijp je strandtas met je strandbal en je strandbed en je strandbestendige broodtrommel en je strandparasol en je strandbikini en vergeet niet je strand... uhm zonnebrandcrème!! Niet lekker gemakzuchtig gekocht maar helemaal ouderwets en ambachtelijk zelfgemaakt. Janine de Lang is doe-het-zelf-cosmetica-specialist en heeft een workshop zelf zonnebrandcrème maken..."

Jojoli steunt Dream4Kids

Stichting Dream4Kids is een netwerk van betrokken mensen en organisaties dat de mooiste dromen realiseert van kinderen die een aangrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben. Op 4 Juni 2011 organiseerde Dream4Kids op Experience Island te Loon op Zand een Kinderlab. Jojoli was erbij en leverde kosteloos haargel- en vloeibare zeeppakketten.

En de winnaar is...

OBS Palet te Maarsen! Afgelopen maandag (6-6-2011) is Jojoli langs geweest bij groep 3/4 van basischool OBS Palet om een zeepworkshop te geven met het Soap4Sudan pakket. Via het vakblad Prima is meegedaan aan de prijsvraag en gewonnen! De klas heeft hard gewerkt en dit leverde prachtige, heerlijk geurende zeepjes op. En een mooi vaderdag cadeautje!

NOT beurs 2011

Van 25 januari 2011 t/m 29 januari 2011 heeft Jojoli op de NOT beurs in Utrecht gestaan. Het was een geslaagde beurs waarbij Jojoli veel positieve reacties heeft ontvangen. Hieronder een aantal foto's voor een kleine impressie.  

Startersdag KVK

Jojoli is geselecteerd als veelbelovend starter voor een advertorial ter promotie van de startersdag van de Kamer van Koophandel regio Rotterdam. In de Wegener huis-aan-huis bladen, Havenloods Noord en het dagblad De Pers stond het volgende artikel:

Dagblad De Pers (Rijnmond), 03-11-2010

Soap4Sudan

Soap4Sudan is een samenwerkingsproject tussen Tork en Oxfam voor betere hygiëne in Zuid-Soedan. Jojoli heeft speciaal voor dit project een zeepgietpakket voor schoolklassen ontwikkeld, dat een groot succes is bij kinderen en docenten op basisscholen in Nederland en België.

Algemeen Dagblad, 14-10-2010

De Soap4Sudan actie heeft veel media aandacht gekregen. Naast een artikel in het algemeen dagblad is er op Stads Tiel.nl aandacht aan besteed en op de Veenendaalse krant.nl. Ook België heeft kennis genomen van de actie, zo is er onder andere bij het programma Karrewiet (Ketnet) een filmpje uitgezonden en een nieuwsbericht geschreven over de Soap4Sudan actie.

Ook in het vakblad Professioneel Schoonmaken is een uitgebreid artikel verschenen. Koen en Bettine zijn langsgeweest bij basisschool De Albatros in Lelystad om een workshop zeep maken te geven. Met veel plezier en enthousiasme hebben de kinderen van twee schoolklassen mooie zeepjes gemaakt en geleerd over handen wassen en hygiëne.

Professioneel schoonmaken, jaargang 9 ('10-'11)